SOREA PERD L’EXPLOTACIÓ DE LLINARS DEL VALLÈS


Des de la Secció Sindical de la UGT us volem comunicar que l’explotació de Llinars del Vallès deixarà de ser gestionada per part de SOREA.

Ens hem assabentat que en el dia 26 de juny de 2019 la resolució de la nova licitació per prestar els serveis de subministrament d’aigua al municipi de Llinars del Vallès ha estat la de concedir la gestió del lot de Serveis de Manteniment i Conservació de les instal·lacions de la Xarxa a la UTE Sociedad de Fomento Agrícola Castellonense SA – Constructora de Calaf SAU. SOREA no es va presentar en aquest lot.

El nostre grup empresarial es va presentar en el lot de Serveis d’anàlisi de la qualitat de l’aigua a través de l’empresa Labaqua i en el lot de Serveis de suport tècnic i administratiu a la direcció del servei a través de l’empresa Aquambiente.

En aquest plec de condicions s’ha tingut en compte els treballadors del servei: un encarregat al 70% de dedicació i tres operaris, un dedicat al 70% i dos dedicats al 50% cada un.  

Des d’aquesta Secció Sindical demanarem tant a l’Ajuntament de Llinars del Vallès com la nova empresa adjudicatària que assumeixin el 100% de dedicació, així com també tots els drets laborals i salarials que tenen els treballadors a SOREA. És per aquesta raó que ja estem fent gestions en aquest sentit.

Quedem a la vostra disposició per a qualsevol dubte que tingueu.

Moltes gràcies.



Comentaris