ACTE CONCILIACIÓ AL TLC PER ABSORCIÓ I COMPENSACIÓ DE COMPLEMENTS PERSONALS SALARIALS

Companyes i companys,

el passat dilluns 12 de març 2018 la nostra secció sindical d'UGT-SOREA van celebrar un acte de conciliació amb la Direcció de l'Empresa davant el Tribunal Laboral de Catalunya (TLC). La raó per la qual vam sol·licitar l'acta de conciliació és a causa dels casos d'absorció dels Complements Personals Salarials que són compensats com a Complements d'Antiguitat i el què acaba provocant que el salari global de la treballadora o treballador afectat no s'incrementi quan així ho diu l'article 35 del nostre Conveni Col·lectiu.

Nosaltres entenem que la Direcció de l'Empresa no s'ajusta a la legalitat vigent per la jurisprudència existent ja que aquesta deixa establert que només es poden absorbir i compensar els conceptes salarials homogenis i que ni les quantitats derivades de l'antiguitat ni les quantitats derivades d'un augment de grup o categoria professional ho són. Criteri en el qual es basa la Sentència del Tribunal Suprem, en unificació de doctrina, 526/2011 amb data 19/02/2012 i la Sentència del mateix Tribunal Suprem de Cassació amb data 27/07/2012.

Si llegeixes aquest post i creus que ets una o un dels treballadors afectats per l'absorció i compensació d'algun Complement Personal Salarial et demanem que et posis en contacte amb nosaltres escrivint a l'adreça de correu electrònic de la nostra secció sindical: ugt.sorea@agbar.es

Us adjuntem a continuació el document que acredita l’acta de conciliació davant del Tribunal Laboral de Catalunya.

Moltes gràcies.







Comentaris