DIA INTERNACIONAL DE LES DONES 8M VAGA FEMINISTA

Companyes i companys,

Felicitem a totes les companyes que han secundat la Vaga Feminista 8M i a tots els companys que han donat suport a la mateixa.

Com heu pogut comprovar a nivell nacional ha sigut un èxit de participació que fins i tot ha tingut ressò mundial. Moltes capçaleres de premsa de països d'arreu del món s'han fixat a les nostres manifestacions locals.

Entre totes les participacions a la Vaga Feminista us volem informar que en una d'elles el nostre company Bernat Escudero ha participat a la tertúlia del programa de TV3 Els Matins.

En el programa s'ha comentat en forma de tertúlia la situació de discriminació que pateixen les dones en el nostre país en el mercat de treball, patint la bretxa salarial de gènere entre d'altres, i la importància d'aplicar mesures a les empreses per erradicar les discriminacions de gènere impulsant els Plans d'Igualtat a les empreses. Plans d'Igualtat que s'han de fer de forma correcta, transparent i en col·laboració entre la Direcció de l'Empresa i la Representació de les Treballadores i Treballadors.

És per aquesta raó que li demanem a la Direcció de l'Empresa que a partir d'ara, fins ara no ha estat així, sigui transparent amb les dades de la diagnosi del Pla d'Igualtat per a poder impulsar accions que realment eliminin les discriminacions de gènere com la bretxa salarial.

Us adjuntem el vídeo del programa. Podreu veure el nostre company a partir de les 2 hores i 3 minuts de programa:

video del programa Els Matins

Moltes gràcies

UGT-SOREA

Comentaris