SITUACIÓ PANDÈMICA A 23/10/2020


Benvolgudes companyes i companys,

Ens acabem de reunir de nou amb el Comitè de Seguretat i Salut Laboral de l'empresa a on ens han informat que la situació, com tothom sabem, és greu i que continuem a FASE 1 a tota Catalunya.

Des de la Direcció ens han informat que a nivell de Catalunya hi han 12 casos positius, 37 en quarantena i 19 casos de pares confinats per cura de filles o fills en espera de la prova PCR.

És per això que es demana a tothom que s'extremin les mesures de seguretat i prevenció de la COVID-19.

Responent a les qüestions que des de la UGT havíem reclamat a la Direcció us podem informar que:

- La Direcció de l'empresa ens farà arribar la propera setmana al Comitè d'Empresa una proposta d'acord fins a finals d'any 2020 per tal de continuar amb el sistema genèric pel personal operari de potable de jornada continuada majoritàriament i per defecte, tot i que també es vol deixar la possibilitat de fer-la partida segons considerin els mateixos territoris i tenint en compte cada un els seus propis factors d'àmbit i com a mesura de prevenció sanitària i per la Covid-19.

- Respecte el personal de 60 anys d'edat ens confirmen que continua sent personal sensible i, per tant, depenent del nivell de risc podria assistir-hi al lloc de treball o no.

- Respecte al treball nocturn ens han informat que ens faran arribar un protocol d'actuació  properament per tal que el puguem valorar des de la part social. Des de la UGT continuem preocupats pels riscos que existeixen en les sortides de treball nocturn ja que els operaris de forma solitària corren un elevat risc.

- Respecte la nova avaluació de riscos psicosocials a tota la plantilla de forma general hem demanat que es faci el més aviat possible i per departaments. 

Moltes gràcies.

Us seguirem informant.






Comentaris